Mitä verkkoselaimia suosittelette?

Saadaksesi parhaan katselukokemuksen katsoessasi sarjoja, elokuvia sekä urheilulähetyksiä, suosittelemme käyttämään selaimena joko Google Chromea, Safaria, Edgeä tai Mozilla Firefoxia.

Internet Explorer -selainta emme enää tue, sillä Microsoft on lopettanut Silverlight-lisäosan päivittämisen. Täten selaimeen ei enää ole tulossa uusia päivityksiä emmekä voi taata sen toimivuutta.

Omassa mediatoistimessamme näytämme urheilulähetykset 50 fps(kuvaa sekunnissa)-laadulla. Paremmalla fps-lukemalla saat siis selkeämmän kuvan sekä sen sulavamman katselukokemuksen, erityisesti vauhdikkaissa urheilutapahtumissa!

Mikäli käytät PC:tä, jossa on Windows 7 tai 8, suosittelemme:

Google Chrome, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.
Mozilla Firefox, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.

Mikäli käytät PC:tä, jossa on Windows 10, suosittelemme:

Edge – tämä löytyy tietokoneestasi esiasennettuna.
Google Chrome, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.
Mozilla Firefox, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.

Mikäli käytät Mac:ia, suosittelemme:

Safari – tämä löytyy tietokoneestasi esiasennettuna.
Google Chrome, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.
Mozilla Firefox, ladataksesi selaimen klikkaa tästä.