Miksi tyytyisit katsomaan vain elokuvan silloin tällöin?

Rakastatko elokuvia ja sarjoja? Niin mekin. Viaplayssa voit katsoa rajattomasti sisältöä 9.99 eurolla kuukaudessa: sarjoja, elokuvia ja lasten suosikkeja. Teemme kovasti töitä voidaksemme tarjota niitä elokuvia ja sarjoja, joista olet lukenut tai kuullut. Markkinoiden parasta siis. Vain vastikään elokuvateatterissa pyörineet vuokraelokuvat eivät kuulu sopimukseen. Niitä ei pystytä sisällyttämään kuukausipakettiin oikeudellisista syistä.

Halutessasi opastamme sinua, jotta löydät sekä uusia että vanhoja suosikkeja. Viaplaysta löytyy jokaiselle jotakin, ikään katsomatta. Ohjelmia voi katsoa pieneltä ruudulta tietokoneella, kännykällä tai tabletilla tai isolta ruudulta Smart TV:n, Chromecastin, pelikonsolin tai Apple TV:n välityksellä. Voit katsoa ohjelmia joko suoraan netistä tai offline-tilassa ilman nettiyhteyttä. Meillä ei ole määräaikaistilauksia, vaan päätät itse, milloin haluat lopettaa tilauksen.

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi ja katso niin paljon ohjelmia kuin haluat!

Hanki Viaplay: sarjat ja elokuvat.