Kahta lähetystä katsotaan jo

Elisa Viihde Viaplay käyttäjätilisi on henkilökohtainen ja tällä hetkellä pystyt katsomaan sisältöä kahdella eri laitteella samaan aikaan, katsoit sitten sarjoja, elokuvia tai urheilulähetyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on kaksi lähetystä käynnissä ja yrität käynnistää kolmannen, saat viestin jossa pyydetään sulkemaan yhden niistä.

Voit myös ladata elokuvia ja sarjoja Offline-tilaan mobiililaitteilla (puhelin/tabletti), täten sinulla on mahdollisuus siirtää yksi lähetyksistä offline-tilaan. Urheilulähetyksiä ei voi ladata offline-tilaan, lue lisää täältä.

Jos viesti ei poistu sulkemisen jälkeen, suosittelemme sivuston päivittämistä sekä uudelleen kirjautumista Elisa Viihde Viaplay -käyttäjätilille. Tämän jälkeen voit kokeilla käynnistää haluamasi lähetyksen uudelleen.

Oletko katsonut ohjelmia esimerkiksi ystävän luona ja unohtanut kirjautua ulos tililtäsi? Vaihtamalla salasanasi kotisivuillamme tilisi tullaan kirjaamaan ulos kaikilta laitteilta seuraavan 24 tunnin sisään. Voit vaihtaa salasanasi painamalla tästä.