Miksi saan viestin, että kahta lähetystä katsotaan Viaplaylla samanaikaisesti?

Viaplay käyttäjätilisi on henkilökohtainen ja tällä hetkellä pystyt katsomaan sisältöä kahdella eri laitteella samaan aikaan, katsoit sitten sarjoja, elokuvia tai urheilulähetyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on kaksi lähetystä käynnissä ja yrität käynnistää kolmannen, saat viestin jossa pyydetään sulkemaan yhden niistä.

Jos viesti ei poistu sulkemisen jälkeen, suosittelemme sivuston päivittämistä sekä uudelleen kirjautumista Viaplay käyttäjätilille. Tämän jälkeen voit kokeilla käynnistää haluamasi lähetyksen uudelleen.

Oletko katsonut Viaplayta esimerkiksi ystävän luona ja unohtanut kirjautua ulos tililtäsi? Vaihtamalla salasanasi kotisivuillamme tilisi tullaan kirjaamaan ulos kaikilta laitteilta seuraavan 24 tunnin sisään. Voit vaihtaa salasanasi painamalla tästä.

Oliko tästä artikkelista apua?
75