Katevaraus veloituksettomasta kaudesta

Kun lisäät maksukortin tilillesi, lähetämme varmennuspyynnön pankillesi ja teemme katevarauksen (yleensä 1€). Katevaraus palautetaan kortillesi automaattisesti, kun varmennus on hyväksytty. Varaus peruutetaan välittömästi, mutta saattaa kestää muutama päivä ennen kuin se katoaa Katevaraukset-näkymästä. Studio-oikeuksien vuoksi sekä täysi-ikäisyytesi varmistamiseksi, tulee sinun lisätä maksukortin tiedot käyttäjätilillesi.

Jos maksu on kuitenkin veloitettu kortiltasi, on mahdollista että arvokoodia ei ole aktivoitu oikein. Ota meihin yhteyttä niin voimme tarkistaa tilanteen.