Miesten käsipallon EM-kilpailut 2020

Viaplay näyttää kaikki miesten käsipallon EM-kilpailuiden ottelut, turnaus pelataan 9-26. päivä tammikuuta. Näet käsipallon EM-turnauksen kaikki pelit tilaamalla joko Sport- tai Total-paketin, tilauksen voit tehdä täällä.

Lohkovaihe pelataan 9 – 15.  päivä tammikuuta. Semifinaalit, sekä pronssi-ja finaalipeli pelataan viikonloppuna 24.-26.-tammikuuta.

Näin pääset alkuun

Nähdäksesi käsipallon EM-kilpailut tarvitset Viaplayn käyttäjätilin ja urheilupaketin tilauksen. Mikäli et ole ennen käyttänyt Viaplayta, voit valita haluamasi urheilupaketin ja luoda käyttäjätilin täällä.

Onko sinulla jo käyttäjätili? Hieno homma! Siinä tapauksessa voit kirjautua sisään käyttäjätilillesi osoitteessa viaplay.fi ja valita Sport – tai Total-paketin Tilin yhteenvedossa (klikkaa omaa nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa).

Onko sinulla ongelmia maksukortin rekisteröinnin kanssa? Lue lisää täältä.