Löydä käyttäjätilisi

Oletko rekisteröitynyt Viaplaylle usealla eri sähköpostiosoitteella etkä ole varma, millä käyttäjällä aktiivinen tilauksesi on? Ei hätää – voit käydä tarkistamassa asian maksukorttisi tiedoilla osoitteesta: https://account.viaplay.fi/find.

Huomioithan, että voidaksesi suorittaa haun, sinun tulee olla kirjautuneena yhdelle käyttäjätileistäsi kotisivuillamme viaplay.fi.

Turvallisuussyistä emme tallenna kokonaisia kortin tietoja, sen vuoksi olemme koonneet listan käyttäjätileistä jotka täsmäävät niihin kortin tietoihin, jotka juuri syötit. Osa käyttäjätunnuksesta on peitetty haussa, mutta toivomme että tunnistat oman käyttäjänimesi tilille, jolla pääset kirjautumaan sisään.

Jos et tunnista yhtäkään sähköpostiosoitetta, tai jos haku ei anna yhtäkään tulosta, voit kokeilla toisella maksukortilla.