Ligue 1 -esitysoikeudet

Viaplayn urheiluasiakkaana voit seurata Ranskan pääsarjaa Ligue 1 tälläkin kaudella 2018-2019. Tällä kaudella näytämme kaikki ottelut Viaplayssa suorana sekä 48 tunnin ajan jälkikäteen useimmilla laitteilla.

Urheilukalenterimme päivittyy jatkuvasti tulevilla tapahtumilla. Jos sinulla ei ole vielä tilausta, jolla pääset urheilulähetyksiimme, niin voit katsoa seuraavalta sivulta pakettien sisällöt ja siirtyä tilaamaan haluamasi paketin: //viaplay.fi/package_sport.

ligue 1 new picture bank