Lataa ohjelmia offline-tilaan

Voidaksesi katsoa sarjoja ja elokuvia ilman internet-yhteyttä, on sinulla mahdollisuus ladata tiettyjä ohjelmia* offline-tilaan mobiililaitteillasi (puhelin/tabletti). Tällä hetkellä ei ole mahdollista ladata sisältöä offline-tilaan muilla laitteilla kuten PC/Mac, Apple TV tai Smart TV. Lataamasi ohjelmat tallennetaan laitteen sisäiseen muistiin. Urheilulähetykset eivät ole saatavilla offline-tilaan.

Kuinka lataan ohjelmia laitteellani?
  • Valitse elokuva tai jakso, jonka haluat tallentaa. Klikkaa ”Tallenna offline”.
  • Mikäli et ole wifi-verkossa, voit Tilin asetusten kautta valita latauksen myös mobiilidatan avulla.
  • Kun olet ladannut ohjelmia laitteellesi, löydät ne aina Offline-osiosta.
  • Sinulla on pääsy ladattuihin ohjelmiin 30 päivän ajan, jonka jälkeen sinun tulee uusia lisenssit. Tämän voit tehdä helposti ohjelman sivulta tai Offline-välilehdestä
Offline-filtteri

Voit asettaa offline-suodatuksen päälle(Asetukset>offline), jolloin näet palvelussa ainoastaan leffat ja sarjat, jotka ovat saatavilla myös Offline-tilassa.

Lataa vuokra/ostoelokuvia

Vuokra- ja ostoelokuvia offline-tilaan tallentaminen on mahdollista, kun osto on suoritettu. Mikäli kyse on lastenelokuvista, tulee sinun ensin valita haluamasi puhekieli. Jo ladattujen elokuvien puhekieltä ei voi vaihtaa.

Katso offline-tallenteita Suomen ulkopuolella

Voit katsoa lataamiasi ohjelmia missä sitten oletkaan. Mikäli matkustat EU:n ulkopuolelle, suosittelemme kuitenkin ettet liitä laitettasi paikalliseen verkkoon, kun käytät Viaplayta. Meillä ei ole oikeuksia EU:n ulkopuolella, joten on mahdollista että sinut kirjataan ulos palvelusta tai sovellus päivittyy automaattisesti, jolloin tallennettujen ohjelmien katseluoikeudet katoavat kunnes palaat takaisin Suomeen ja uusit oikeudet.

Yksi elokuva on kooltaan 2-3GB, kun taas yksi televisiosarjan jakso on yleensä jotain 700Mbit- 2GB väliltä, riippuen sen pituudesta ja koosta.

*Huom! Meillä ei ole offline-oikeusia kaikkiin sarjoihin ja elokuviin palvelussa.

Lähdössä ulkomaille? Lue lisää Viaplayn käytöstä ulkomailla täältä.