Kuinka tilaan paketin?

Täällä voit surittaa tilauksen:

1. Aloita valitsemalla paketti, joka sopii sinulle parhaiten. Klikka tästä päästäksesi paketti-sivustolle (sivu avautuu uuteen ikkunaan).Viaplay Sport Viaplay Total
      2. Täytä tietosi luodaksesi tilin.order Viaplay
      3. Vie tilaus loppuun rekisteröimällä maksukorttisi (VISA/MasterCard) tiedot. Maksu veloitetaan välittömästi vahvistettuasi tilauksen, joten voit aloittaa katselun heti. Mikäli kortin tietojen lisääminen ei onnistu, klikkaa tästä.confirm purchase