Kuinka nopeaa internet-yhteyttä suosittelemme urheilulähetyksissä?

Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi suosittelemme internet-yhteyden nopeudeksi vähintään 10 Mbit/s urheilulähetysten aikana. Suosittelemme myös kaapelin käyttöä langattoman yhteyden sijaan.

Näytämme ottelun 50 fps -kuvalaadulla kaikilla tukemillamme laitteilla lukuunottamatta LG:n sekä Samsungin vuoden 2012-2013 malleja sekä Panasonicin Smart TV:tä – näillä laitteilla tapahtuma näytetään 25 fps -laadulla.

Mikäli lähetys pätkii, kannattaa kytkeä muut kodin laitteet pois samasta verkosta.

Mikäli koet jatkuvia ongelmia toistamisen kanssa, kannattaa käynnistää reititin uudestaan. Anna sen olla sammuneena n. 5 minuuttia ennen sen uudelleenkäynnistämistä. Riippuen käyttämästäsi laitteesta on käytössäsi muita vianhallinointi-ohjeita saadaksesi palvelun toimimaan. Valitse käyttämäsi laite alhaalta, mikäli tarvitset lisäohjeita.

Tietokone     Tabletti     Puhelin     Apple TV     Chromecast     Smart TV     Playstation     Xbox