Kirjautuminen sisään Facebook -tunnuksilla

Sinulla on nyt mahdollisuus kirjatua sisään Viaplay -tilillesi Facebookin avulla. Tämän tehdäksesi sinun tulee liittää Facebook -tilisi tiedot Viaplay -tiliisi. Jos olet jo Viaplayn asiakas, voit tehdä tämän menemällä verkkoselaimella kohtaan ”Tilin yhteenveto”, jonka löydät oikeasta yläkulmasta nimesi alta kirjauduttuasi sisään. ”Kirjautumistiedot” kohdasta löydät painikkeen ”Yhdistä Facebookiin”, jonka kautta pääset tekemään tilien liittämisen. Uudet asiakkaat voivat liittää tilit yhteen jo Viaplay -tiliä luodessaan.

Huomaathan, että paikoissa, jossa Facebookin käyttö on estetty (esimerkiksi työpaikalla), kirjatumistoimenpiteen käyttö ei ole mahdollista. Tässä kohtaa suosittelemme käyttämään sisäänkirjautumiseen Viaplay -tilisi käyttäjätietoja (palveluun rekisteröity sähköpostiosoite ja salasana). Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi painamalla kohtaa ”Oletko unohtanut salasanasi?”.

Jos yrität liittää Facebook -tiliäsi palveluumme, mutta sivu etenemisen sijaan jää lataamaan, kannattaa varmistaa seuraavat seikat: selaimella ei ole evästeitä estävää asetusta tai laajennusta aktiivisena (AdBlocker tai Popup-Blocker) ja, että selain on ajan tasalla.