Kesäkampanja Total-paketin tilaajalle

Kesän aikana tarjoamme kolme vuokraelokuvaa veloituksetta Viaplaylta. Jokainen etukoodi lähetetään erikseen sähköpostiisi, joten sinun tulee hyväksyä uutiskirjeet. Nämä voit sallia menemällä Tilin yhteenvetoon > Oma profiili. Koodit ovat voimassa 31.8.2019 saakka ja ne ovat käytettävissä vain kerran.

Etukoodit tulee aktivoida verkkoselaimen kautta joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Valitse elokuva, lisää etukoodi oston vahvistuskenttään ja klikkaa ”Käytä”. Vuokrauksen jälkeen löydät leffan Ostetut elokuvat-kohdasta myös niillä laitteilla, joilla elokuvien vuokraus ei ole mahdollista. Elokuvan voit katsoa 48 tunnin sisällä niin monta kertaa kuin haluat.

Siirry kategoriaan Vuokraa & Osta