Kanavat Viaplaylla

Kanavat-lisätoiminnon avulla voit yhdistää tavallisen tv-katselun sekä suoratoistopalvelun mukavuudet. Nyt voit lisätä kanavapaketin tilaukseesi päivittämällä nykyistä tarjontaasi. Tämän voit tehdä menemällä Tilin yhteenvetoon ja sieltä valitsemalla Käsittele pakettia. Valitse listasta haluamasi paketti, jonka jälkeen voit lisätä TV-kanavat tilaukseesi tai lisää Kanavat nykyiseen pakettiisi.

Mitkä kanavat ovat saatavilla Viaplayssa?

Kanavat-osiosta löydät 18 kanavaa: YLE 1 HD, YLE 2 HD, Yle Teema/Fem HD, Fox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat Explorer HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, BBC World News, CNN International, Euronews HD, Boomerang Nordic, Nick Jr Scandinavia, Cartoon Network, MTV Hits & VH1 Europe.

Kuinka voin katsoa kanavia?

Voit katsoa kanavia niillä tukemillamme laitteilla, joillaa Kanavat-ominaisuus on saatavilla. Voit lukea lisää ominaisuuksista tukemillamme laitteilla täältä. Kanavilta näet ohjelmat suorana edellä mainituilla laitteilla aivan kuten kotisohvaltasikin. Kaikki kanavat löydät laitteesi KANAVAT-kategoriasta Viaplay-sovelluksesta tai suoraan kotisivuiltamme.

Mitä tarvitsen saadakseni TV-kanavat käyttööni?

Sinulla tulee olla Viaplay-tilaus sekä käyttäjätili lisätäksesi TV-kanavat tarjontaasi.

• Nykyisenä asiakkaana mene Tilin yhteenvetoon ja valitse Käsittele pakettia. Mikäli sinulla on jo tilaus, löydät sen kohdalta painikkeen ”Lisää TV-kanavat”, josta voit lisätä kanavat nykyiseen tilaukseesi. Vahvistettuasi tilauksen astuu uusi paketti voimaan heti ja sinulta veloitetaan täyden paketin hinta. Tällöin laskutuskausi vaihtuu ja sinulle hyvitetään edellisen paketin käyttämättömät päivät. Voit myös vaihtaa Viaplay-pakettiasi samalla tavalla.
  • Uutena asiakkaana sinun tulee luoda käyttäjätili sivuillamme ja valita haluamasi paketti. Seuraavassa vaiheessa saat mahdollisuuden lisätä TV-kanavat tilaamaasi pakettiin 5 euron lisähintaan. Voit myös halutessasi ohittaa tämän ja lisätä kanavat myöhemmin ylempien ohjeiden mukaisesti.
Voiko kanavia tallentaa tai katsoa ohjelmia jälkikäteen?

Ei, kanavat toimivat samoin kuten tavallinen televisio. Kaikki ohjelmat näytetään suorana eikä niiltä pysty tallentamaan lähetyksiä tai katsoa niitä jälkikäteen.

Voinko poistaa kanavat käytöstäni?

Voit poistaa kanavat tilauksestasi menemällä Tilin yhteenvetoon ja sieltä valitsemalla Käsittele pakettia. Kun poistat kanava-tilauksen, on sinulla vielä mahdollisuus katsoa niitä maksetun kauden loppuun saakka.

Onko kanavat puhuttu/tekstitetty suomeksi?

Näytämme kaikki kanavat sellaisenaan, joten asetelma on samanlainen kuin televisiossakin. Osa kanavista saattaa tämän vuoksi olla ilman tekstityksiä. Osa lastenkanavien ohjelmista saattaa olla puhuttu ruotsiksi tai englanniksi.

Kanavat ovat ostettavissa ainoastaan tietokoneella (PC/Mac).