Joshua vs. Ruiz

Anthony Joshuan seuraava ottelu yksinoikeudella Viaplaylla. Jälleen kerran puolustaa Joshua raskaansarjan vöitään, tällä kertaa Andy Ruizia vastaan. 1. kesäkuuta (2. kesäkuuta paikallista aikaa) laittaa Joshua neljä vyötään peliin Madison Square Gardenissa, New Yorkissa.

Kuinka ostan ottelun?
Koko ottelukortti myydään PPV-periaatteella (pay-per-view) ja maksaa 49.95€. Ottelun voit ostaa täältä: viaplay.fi/ppv

Millä laitteilla voin katsoa ottelun?
Otteluilta on katsottavissa kaikilla tukemillamme laitteilla. Listan laitteista löydät täältä. Huomioithan, että osto tulee suorittaa tietokoneella ja tapahtuma pitää merkitä tähdellä omiin suosikkeihin, jotta löydät sen muillakin laitteilla.

Kuinka monella laitteella voin katsoa ottelua samanaikaisesti?
Kun olet ostanut tapahtuman, voit katsoa sitä yhdellä laitteella kerrallaan.

Voinko katsoa gaalan jälkikäteen?
Mikäli olet ostanut nyrkkeilyillan, on se katsottavissa 48 tunnin ajan jälkikäteen lähetyksen alkamisesta.

Mihin aikaan Joshua vs. Povetkin alkaa?
Lähetysajoista tulee tietoa lähempänä ottelua.