Chromecast iOS-laitteella

Varmista ensin, että Chromecast ja iOS-laitteesi ovat yhdistettynä samaan verkkoon. Katso alla olevat kuvat päästäksesi alkuun.

Vaihe 1.
Oikeassa yläkulmassa oleva ikoni osoittaa, että olet yhteydessä samaan internetiin kuin Chromecastisi. Klikkaa ikonia yhdistääksesi välittömästi Chromecastiin.

IMG_0317

Vaihe 2.
Seuraava valintaikkuna tulee esille. Klikkaa Chromecast -laitteen nimeä yhdistääksesi oikeeseen laitteeseen.

IMG_0318

Vaihe 3.
Kun ikoni on valkoinen, olet yhdistynyt ja valmis aloittamaan toiston. Valitse materiaali, jonka haluat toistaa.

IMG_0319

Vaihe 4.
Huomioithan, että sillä välin kun toistat ohjelmaa, voit käyttää älypuhelintasi/tablettiasi muuhun käyttötarkoitukseen – toisto tulee jatkumaan niin kauan kun Viaplay -sovellus on aktiivinen taustalla. Lopettaaksesi toiston klikkaa valkoista Chromecast-kuvakettaa ja valitse Katkaise yhteys.

IMG_0320