Haluatko katsella Valioliigaa? Lue lisää täältä.

Valioliigan kausi tekee vihdoin paluun 17. kesäkuuta ja Viaplay näyttää kaikki jäljellä olevat 92 ottelua livenä.

Millä paketilla Valioliigaa pääsee katselemaan?

Valioliigaa voi katsella molemmilla urheilupaketeillamme. Voit lukea lisää paketeista ja aloittaa tilauksen täältä.

Millä kaikilla laitteilla otteluita voi katsella?

Katselu onnistuu esimerkiksi tietokoneilla, älytelevisioilla ja -puhelimilla sekä tableteilla. Täältä löydät listan kaikista tuetuista laitteistamme.

Voit katsella liveotteluita kahdella eri laitteella samaan aikaa sekä rekisteröidä yhteensä viisi laitetta käyttäjätilillesi. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Voiko otteluita katsoa jälkikäteen?

Kyllä! Kaikki ottelut ovat katsottavissa 48 tuntia livelähetyksen päätyttyä. Täältä löydät listan laitteista, joilla jälkilähetysten katselu onnistuu.

Onko otteluihin lisätty yleisöääniä?

Kyllä, peleistä löytyy aina lähetys johon on lisätty yleisöäänet. Mikäli tahdot nähdä pelin ilman lisättyä yleisöääntä, valitse lähetys johon niitä ei ole lisätty. Molemmat vaihtoehdot löydät urheilukalenteristamme.