Haluan vaihtaa salasanani. Miten teen sen?

Voit helposti vaihtaa salasanan, kun olet kirjautunut sivuillamme. Vie hiiri oikeaan yläkulmaan nimesi kohdalle ja valitse Tilin yhteenveto valikosta.

tilin-yhteenveto

Sitten klikkaa Vaihda salasana, jonka löydät valikkorivin vasemmasta palkista. Täytä alla olevat kentät ja paina painiketta tallenna salasana. Valmis! Jos kuitenkin olet unohtanut salasanasi, klikkaa sen sijaan tekstiä Oletko unohtanut salasanasi?

vaihda-salasana

Kun olet klikkannut .Oletko unohtanut salasanasi? Sinulle tulee näkymä: ”Lähettäkää minulla sähköpostiviesti”. Seuraa linkkiä sähköpostissa, tämän kautta voit hankkia uuden salasanan.

salasana-onohtunut