Avainsana: chromecast

Chromecast iOS-laitteella

Varmista ensin, että Chromecast ja iOS-laitteesi ovat yhdistettynä samaan verkkoon. Katso alla olevat […]

Chromecast selaimessa

Päästäksesi alkuun Chromecastin kanssa tietokoneellasi tulee sinulla olla käytössäsi Google Chrome -selain. […]

Chromecastin uusi soitin

Olemme nyt lanseeranneet uuden soittimen Chromecastille. Uusi päivitys mahdollista urheilulähetysten kaksinkertaisen kuvanopeuden, […]

Google Home ja Viaplay

Tällä hetkellä Google Home -kaiutinta ei ole vielä virallisesti lanseerattu Suomessa. Tämä […]