Kirjaudu sisään Facebookilla -painike poistuu

Mahdollisuus kirjautua sisään Facebook-tunnuksilla poistui 30. huhtikuuta. Mikäli olet valinnut tämän kirjautumistavaksi, tulee sinun luoda uusi salasana. Lue lisää alta saadaksesi lisätietoja.

Kuinka luon uuden salasanan?

Klikkaa Oletko unohtanut salasanasi -painiketta ja syötä sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun kenttään. Käyttäjänimesi on sama sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Facebookiin. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit luoda uuden salasanan.

Mistä tiedän käyttäjänimeni?

Käyttäjänimesi on sama sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Facebookiin. Voit tarkistaa sähköpostisi Facebookista.

Milloin minun täytyy luoda uusi salasana?

Suosittelemme uuden salasanan luomista mahdollisimman pian. Mahdollisuus kirjautua sisään Facebook-tunnuksilla poistuu 30. huhtikuuta.

Mitä tapahtuu, jos en luo uutta salasanaa ennen 30. huhtikuuta?

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta luoda uutta salasanaa ennen toiminnon poistumista, voit tehdä sen helposti jälkikäteen. Mene osoitteeseen viaplay.fi ja klikkaa “Oletko unohtanut salasanasi?” tai klikkaa tästä.

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Facebookiin ja klikkaa Lähettäkää minulle sähköpostiviesti.

Seuraa sähköpostiviestissä olevia ohjeita ja aloita katselu tavalliseen tapaan!