Tarvitsetko apua?

Etsi Viaplayn kysymyksistä ja vastauksista!

Viaplay ja Elisa yhdistävät suoratoistopalvelut Suomessa

Viaplay ja Elisa yhdistävät suoratoistopalvelunsa Suomessa viimeisen neljänneksen aikana vuonna 2020. Yhdistetty itsenäinen palvelu tulee olemaan nimeltään Elisa Viihde Viaplay ja tuo yhteen Viaplayn pohjoismaiset tuotannot ja muun korkealaatuisen viihteen sekä Elisa Viihde Aition laajan valikoiman kotimaisia elokuvia ja omia tuotantoja. Kaikki uudet sekä nykyiset Viaplay Leffat ja Sarjat- ja Viaplay Total -pakettien tilaajat tulevat saamaan pääsyn Elisa Viihde Aitioon 30. kesäkuuta lähtien.

Viaplay Leffat ja Sarjat -paketin kuukausittainen hinta päivittyy paketin tilaajille ja uusi hinta on 12,99 €/kk. Uusille asiakkaille päivitetty hinta astuu voimaan 30. kesäkuuta lähtien, paketin nykyiset tilaajat maksavat päivitettyä hintaa 1. elokuuta lähtien, elokuun ensimmäisessä kuukausimaksussa. Viaplay Total -paketin hinta pysyy muuttumattomana, 34,99 €/kk.

Molemmat palvelut jatkavat toimintaansa itsenäisinä palveluina myöhemmin määritettävään päivään asti, kunnes yhdistetty suoratoistotuote, Elisa Viihde Viaplay, joka tuo yhteen Viaplayn Leffat ja Sarjat -paketin sekä Elisa Viihde Aition sisällön, tulee saataville. Elisa Viihde Viaplay tulee julkaisuvaiheessa maksamaan 12,99 €/kk. Palvelu tulee myös tarjoamaan paketin, johon sisältyy Viaplayn urheilusisältö ja tämän paketin hinta tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Miten rekisteröidyn Viaplay-asiakkaana Elisa Viihde Aitioon?

Viaplay Leffat ja Sarjat – ja Viaplay Total -asiakkaat saavat käyttöönsä Elisa Viihde Aition 30. kesäkuuta lähtien. Nämä asiakkaat saavat 30. kesäkuuta sähköpostitse ohjeet Elisan aktivointia varten. Löydät henkilökohtaisen linkin Tilin yhteenvedosta, jonka kautta Elisa Viihde Aition voi aktivoida.

Seuraa linkkiä Elisan aktivointisivulle ja täytä vaaditut tiedot. Jos sinulla on jo tili, voit kirjautua sisään. Kun olet luonut tilin, saat sähköpostilla tilin tiedot ja voit alkaa käyttää Elisa Viihde Aitioita sekä netissä että sovelluksen kautta.

Tullaanko pakettien hintoja nostamaan?

30. kesäkuuta lähtien, uudet asiakkaat jotka tilaavat Viaplayn Leffat ja Sarjat -paketin maksavat 12,99€ kuukaudessa – tämä paketti sisältää pääsyn Elisa Viihde Aitioon. Nykyiset Viaplay Leffat ja Sarjat -paketin tilaajat maksavat päivitettyä hintaa elokuun ensimmäisestä kuukausimaksusta lähtien, mutta saavat pääsyn Elisaan jo 30. kesäkuuta. Viaplay Total -paketin hinta pysyy muuttumattomana, 34,99 €/kk.

Miksi olemme päättäneet yhdistää suoratoistopalvelut ja miksi nostamme hintaa?

Olemme yhdistäneet Viaplayn ja Elisa Viihde Aition suoratoistopalvelut tarjotaksemme asiakkaillemme entistäkin enemmän katseltavaa. Yhdistämällä nämä kaksi palvelua saat asiakkaana enemmän sisältöä yhdellä tilauksella. Pieni hinnanmuutos kuvastaa suurta lisäystä korkealaatuiseen sisältöön jonka saat käyttöösi. 

 

Elisa Viihde Aitio tarjoaa laajimman valikoiman suomalaisia elokuvia, klassikkosarjoja ja Elisa Viihde alkuperäissarjoja  ja suosittelemmekin että käyt vilkaisemassa Elisa Viihde Aition tarjontaa nähdäksesi tarkemmin mitä kaikkea siellä on saatavilla ennen päätöksentekoa. 

En hyväksy uutta hintaa, mitä minun tulisi tehdä?

Olemme yhdistäneet Viaplayn ja Elisa Viihde Aition tarjotaksemme asiakkaillemme entistäksin laajemman valikoiman sisältöä. Tämä tarkoittaa sitä, että Viaplay ei enää ole saatavilla yksittäisenä palveluna uusille tai olemassa oleville asiakkaille. 

Elisa Viihde Aitio tarjoaa laajimman valikoiman suomalaisia elokuvia, klassikkosarjoja ja Elisa Viihde alkuperäissarjoja ja suosittelemmekin että käyt vilkaisemassa Elisa Viihde Aition tarjontaa nähdäksesi tarkemmin mitä kaikkea siellä on saatavilla ennen kuin teet päätöksen tilauksen jatkamisesta. Sinulla on totta kai aina mahdollisuus lopettaa Viaplay-tilauksesi mikäli et tahdo maksaa uutta hintaa. Voit peruuttaa tilauksen kirjautumalla sisään käyttäjätilillesi ja menemällä Tilin yhteenvetoon

Mihin sisältöön saan pääsyn?

Elisa Viihde Aitio tarjoaa laajimman valikoiman suomalaisia elokuvia, klassikkosarjoja, sekä Elisa Viihde -alkuperäissarjoja. Elisa on yksi suurimmista suomalaisen draaman tuottajista ja on julkaissut 20 alkuperäissarjaa tähän saakka. Elisan tarjoaman sisällön löydät täältä: https://elisaviihde.fi/aitio

Haluan lisätä urheilun Elisan kautta, kuinka tämä onnistuu?

Mikäli haluat lisätä Elisan urheilun nykyiseen Viaplay tilaukseesi, niin suosittelemme olemaan yhteydessä Elisan asiakaspalveluun.

Minulla on Viaplay Viasat-tilaukseni kautta. Kuinka saan pääsyn Elisa Viihde Aitioon?

Kolmannen osapuolen tilaajat eivät saa automaattisesti pääsyä Elisa Viihde Aitioon juuri nyt. Saadaksesi pääsyn Elisa Viihde Aitioon Viaplayn avulla, sinun tulee rekisteröityä meidän sivuillamme ja aloittaa joko leffat ja sarjat -paketin, tai Total paketin tilaus. Tällöin pääset myös katselemaan Elisa Viihde Aitiota.

Oliko tästä artikkelista apua? 25
Ota yhteyttä meihin