Ehtojen ja tietosuojakäytäntöjen päivitys

Uudet tietosuojakäytäntömme tulevat voimaan 25. toukokuuta ja yleiset ehtomme 11. kesäkuuta 2018.

Olemme lähettäneet sähköpostin kaikille käyttäjille jotka ovat olleet asiakkainamme/rekisteröineet käyttäjätilin – myös heille joilla ei tällä hetkellä ole aktiivista tilausta.

Päivitykset eivät vaikuta aktiivisen tilauksen sisältöön tai hintaan. Voit halutessasi lukea päivitykset klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Uudet tietosuojakäytännöt
Uudet yleiset ehdot