Chromecast Android-laitteella

Varmista aluksi, että Chromecastisi ja Android-laitteesi ovat yhteydessä samaan verkkoon. Etene seuraavien kuvaohjeiden kautta yhdistääksesi Chromecastin android laitteeseesi.

Kuva 1
Kuvio oikeassa yläkulmassa merkitsee sitä, että olet yhdistynyt samaan verkkoon kuin Chromecast. Klikkaa kuviota yhdistääksesi laitteesi suoraan Chromecastiin.

Screenshot_20160526-174621

Kuva 2
Seuraava ruutu tulee esille. Klikkaa Chromecast -laitteen nimeä yhdistääksesi.

Screenshot_20160526-173756

Kuva 3
Kun kuvio on valkoinen, niin olet yhdistynyt ja valmis aloittamaan toiston. Valitse haluamasi materiaali, jonka haluat esittää.

Screenshot_20160526-155903

Kuva 4
Huomioithan, että kun toistat ohjelmaa, niin voit silti käyttää puhelintasi/tablettiasi – toisto jatkuu kunhan Viaplay -sovellus on aktiivinen taustalla. Lopettaaksesi toiston klikkaa valkoista Chromecast-kuvaketta ja valitse Lopeta suoratoisto.

Screenshot_20160526-155912