Aktivoi alennuskoodi

Oletko saanut alennuskoodin vaikkapa vuokraelokuvaa tai Viaplay-pakettia varten? Alta löydät lisätietoa siitä kuinka aktivoit tarjouksesi – sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

Viaplay-tilaus

Oletko saanut alennuskoodin Viaplay-tilausta varten? Mene osoitteeseen viaplay.fi/redeem selaimen kautta (tietokoneella/puhelimella/tabletilla) aktivoidaksesi tarjouksen.

Syötä koodi sille osoitettuun kenttää ja valitse Jatka. Syötä sähköpostiosoite, jolla haluat käyttää tarjouksen. Mikäli olet uusi asiakas, tulee sinun luoda tili koodin aktivoinnin yhteydessä. Seuraa ohjeita ja lisää maksutapa ja muista varmistaa, että tilauksen summa on oikein ennen sen vahvistamista. Nykyisenä asiakkaana pyydetään sinua kirjautumaan sisään tilillesi mikäli annetulla sähköpostilla löytyy jo käyttäjätili. Seuraa ohjeita ja aktivoi tilaus.

Vuokraelokuva

Oletko saanut alennuskoodin vuokraelokuvaan? Silloin voit vuokrata elokuvan Vuokraa & osta -kategoriasta ja katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin aikana.

Onko sinulla jo Viaplay-tili?
Kyllä) Kirjaudu sisään Viaplayhin selaimen kautta (tietokoneella/puhelimella/tabletilla), klikkaa Vuokraa & osta ja valitse elokuva, jonka haluat vuokrata. Varmista, että vuokrauksen yhteydessä valitset Vuokraa hintaan xx€(ei osta hintaan xx€). Vahvistusikkunasta löydät ruudun, johon voit syöttää saamasi koodin (isoilla kirjaimilla). Klikkaa Käytä ja nauti elokuvasta!

Ei) Luo tili täällä ja lisää maksutapa. Maksutiedot tulee aina lisätä tilille oston yhteydessä studio-oikeuksien sekä täysi-ikäisyyden varmistamisen vuoksi, vaikka sinulla onkin alennuskoodi. Huomioithan, ettei sinulla tarvitse olla Viaplay-pakettia vuokrataksesi tai ostaaksesi elokuvia. Seuraa tilin luomisen jälkeen yllä olevia ohjeita.

3 yhden hinnalla -tarjous

Oletko saanut sähköpostia ”3 kuukautta 1 hinnalla” -tarjouksesta? Aktivoidaksesi tarjouksen, klikkaa painiketta saamassasi sähköpostissa (Osta Viaplay). Huomioithan, että tarjous koskee ainoastaan sähköpostiosoitetta, johon sait tarjouksen.

Alennusta ei voitu käyttää?
Oletko sisäänkirjautuneena samalla sähköpostilla kuin johon sait tarjouksen?

Kyllä) Kokeile käyttää tarjous uudelleen. Varmistathan, että tililläsi on voimassaoleva maksukortti.

• Tarkistathan, ettei kortillasi ole internetostoja estettynä. Ole pankkiisi yhteydessä poistaaksesi eston tai muokkaa kortin asetuksia itse nettipankin kautta.
  • Mikäli koetat tehdä tilausta puhelimella, kokeilethan vielä tietokonetta. Jos käytät jo tietokonetta, testaathan vielä toista selainta tai incognito-ikkunaa.

Ei) Mene osoitteeseen viaplay.fi ja kirjaudu ulos. Kirjaudu uudelleen sisään samalla sähköpostiosoitteella, johon sait tarjouksen. Klikkaa linkkiä ja kokeile aktivoida tarjousta uudelleen.