Aktivoi alennuskoodi

Oletko saanut alennuskoodin vaikkapa vuokraelokuvaan tai Viaplay-pakettia varten? Alta löydät lisätietoa siitä kuinka aktivoit tarjouksesi – sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

Viaplay-tilaus

Oletko saanut alennuskoodin Viaplay-tilausta varten? Mene osoitteeseen viaplay.fi/redeem selaimen kautta (tietokoneella/puhelimella/tabletilla) aktivoidaksesi tarjouksen.

Syötä koodi sille osoitettuun kenttää ja valitse Jatka. Syötä sähköpostiosoite, jolla haluat käyttää tarjouksen. Mikäli olet uusi asiakas, tulee sinun luoda tili koodin aktivoinnin yhteydessä. Seuraa ohjeita ja lisää maksutapa ja muista varmistaa, että tilauksen summa on oikein ennen sen vahvistamista. Nykyisenä asiakkaana pyydetään sinua kirjautumaan sisään tilillesi mikäli annetulla sähköpostilla löytyy jo käyttäjätili. Seuraa ohjeita ja aktivoi tilaus.

Vuokraelokuva

Oletko saanut alennuskoodin vuokraelokuvaan? Silloin voit vuokrata elokuvan Vuokraa & osta -kategoriasta ja katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin aikana.

Onko sinulla jo Viaplay-tili?
Kyllä) Kirjaudu sisään Viaplayhin selaimen kautta (tietokoneella/puhelimella/tabletilla), klikkaa Vuokraa & osta ja valitse elokuva, jonka haluat vuokrata. Varmista, että vuokrauksen yhteydessä valitset Vuokraa hintaan xx€(ei osta hintaan xx€). Vahvistusikkunasta löydät ruudun, johon voit syöttää saamasi koodin (isoilla kirjaimilla). Klikkaa Käytä ja nauti elokuvasta!

Ei) Luo tili täällä ja lisää maksutapa. Maksutiedot tulee aina lisätä tilille oston yhteydessä studio-oikeuksien sekä täysi-ikäisyyden varmistamisen vuoksi, vaikka sinulla onkin alennuskoodi. Huomioithan, ettei sinulla tarvitse olla Viaplay-pakettia vuokrataksesi tai ostaaksesi elokuvia. Seuraa tilin luomisen jälkeen yllä olevia ohjeita.