Aktivoi Tumma tila (Dark mode) Android-laitteellasi

Olemme lisänneet Android-sovelluksemme uusimmassa päivityksessä tuen Tummalle tilalle (Dark mode). Tila on käytettävissä kaikilla laitteilla joissa on Android Q, sekä joillakin niistä laitteista joissa on Android Pie.

Aktivoidaksesi Tumman tilan sovelluksessa tulee sinun aktivoida se Android-laitteesi omissa asetuksissa. Kun olet aktivoinut Tumman tilan laitteen omissa asetuksissa on se käytössä automaattisesti myös Viaplay-sovelluksessa.