Airplay Apple-laitteilla

Airplayn avulla voit jakaa videoita iPhonen tai iPadin kautta suoraan Apple TV:seen tai älytelevision TV-sovellukseen. Voidaksesi käyttää Airplayta, tulee molempien laitteiden olla yhdistettynä samaan paikalliseen verkkoon. Se voi olla joko wifi tai bluetooth. Lue lisää kuinka se toimii eri laitteilla alta.

iPhone & iPad

Voidaksesi käyttää Viaplayta puhelimella tai tabletilla, tulee sinun ensin ladata Viaplay-sovellus App Storesta. Kirjaudu sisään tilillesi ja valitse ohjelma, jota haluat katsoa.

Varmista, että puhelin/tabletti on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon kuin Apple TV:si, vaihtoehtoisesti voit laittaa bluetooth-yhteyden päälle molemmista laitteista. Kun olet valmis aloittamaan katselun, klikkaa Airplay-ikonista soittimessa ja voit helposti peilata katselun suoraan televisioosi.

Mac

Voidaksesi käyttää Viaplayta tietokoneellasi tulee sinun yhdistää se samaan langattomaan verkkoon kuin Apple TV:si. Voit myös yhdistää laitteet toisiinsa bluetoothin kautta ja käyttää Airplay:ta sitä kautta.

Airplay-ikonin löydät asetuspalkista ruudun yläreunasta. Klikkaa ikonista ja valitse Apple TV:si listasta. Voit myös valita yhdistää vasta, kun olet toistoikkunassa.

Apple TV -appi

Applen TV-sovelluksen avulla voit käyttää Airplay:ta vaikka sinulla ei ole fyysistä Apple TV:tä. Osassa uudemmista älytelevisioista on sovellus esiasennetuna tai saatavissa sovelluskaupasta. Listan tuetuista TV-malleista löydät täältä.

Voidaksesi käyttää Airplayta Macin, iPhonen tai iPadin kautta tulee ohjelmistoversiolla olla tuki Airplay 2:lle. Tuki julkaistiin iOS 12.3 -versiolle, lue lisää ohjelmistovaatimuksista täältä.

Voit käyttää Airplay:ta normaalisti Viaplayssa. Avaa sovellus ja valitse mitä haluat katsoa. Klikaa sen jälkeen Airplay-ikonista , valitse laitteesi ja aloita katselu!