Ääniformaatti

Viaplay tukee Dolby Audiota seuraavilla laitteilla: Apple TV, Smart-TV:t*, Xbox One, Playstation 4 sekä selaimet Safari (Mac) ja Edge** (Windows).

Tarjoamme tällä hetkellä tuhansittain sisältöä Dolby Audio (5.1) -äänentoistolla. Lähes kaikki palvelumme HD-laatuiset elokuvat toimitetaan meille kuusikanavaisen surround-ääneen (5.1) kera. Standartoituneen teknisen toimitustavan johdostaa kyseisen sisällön määrä kasvaa palvelussamme jatkuvasti.

Hyödyntääksesi kyseistä teknistä ominaisuutta ja parantaaksesi elokuvankatselukokemustasi entisestään tarvitset kotiteatterijärjestelmän, joka tukee Dolby Audio -äänijärjestelmää.

*Tarjoamme 5.1 äänentoiston Panasonic Smart TV:lle, jotka tukevat tätä ääniformaattia. Tämä siis tarkoittaa sitä, ettei palvelu tule olemaan tässä ääniformaatissa mikäli TV ei tue 5.1 äänentoistoa.
**5.1 on saatavilla vanhassa MS Edgessä. Ei kuitenkaan uudessa MS Edge Chromiumissa.