Voinko muuttaa puhutun kielen elokuvissa?

Voit vaihtaa puhuttua kieltä tietyissä lasten- sekä perhe-elokuvissa. Toimintoa päivitetään jatkuvasti, joten tulevaisuudessa tulee kaikissa edellä mainituissa elokuvissa olemaan useampi puhekieli valittavissa.

Löydät saatavilla olevat ääniraidat elokuvan omalta sivulta.

big-hero-6-osta

Kun aloitat elokuvan, jonka haluat katsoa niin voit valita haluamasi puhekielen laitteessasi.

Aluksi suomen kieli tulee automaattisesti. Tämä koskee myös aiempia elokuvia, joilla olet jo vaihtanut puhekielen toiseksi, kuten esimerkiksi jatka katselua listalta.

Työskentelemme myös tämän ominaisuuden saamiseksi mahdollisimman monelle laitteelle. Laitteilla, joissa tarjoamme useita puhekieliä, on toistaiseksi käytössä elokuvien kielenä suomi. Katso alta lisätietoa laitteista, joille tuemme eri puhekieliä.

Tästä alhaalta voit nähdä millä laitteilla voi vaihtaa puhekieltä:

Android
Apple TV
Chromecast
Playstation 3 ja 4
iOS
PC
Samsung Smart TV 2012 – 2014
LG Smart TV
Android TV

Tulossa:
Samsung 2015-2016

Ajattelitko ottaa elokuvia offline-tilassa mukaan? Lue lisää täältä.