Voinko muuttaa puhutun kielen elokuvissa?

Nyt voit vaihtaa puhuttua kieltä osassa Storen ostoelokuvissa. Toiminto tulee ensimmäiseksi koskemaan ostettavia perhe-elokuvia ja lastenelokuvia, mutta tulemme tulevaisuudessa kehittämään vastaavan toiminnon myös vuokra- sekä pakettielokuville.

Löydät saatavilla olevat ääniraidat elokuvan omalta sivulta.

big-hero-6-osta

Kun aloitat elokuvan, jonka haluat katsoa niin voit valita haluamasi puhekielen laitteessasi, paitsi jos peilaat materiaalia iOS-laitteella Chromecastiisi. Tämän laitteen kanssa sinun täytyy ensin lopettaa toisto niin, että pystyt valitsemaan kielen.

Aluksi suomen kieli tulee automaattisesti. Tämä koskee myös aiempia elokuvia, joilla olet jo vaihtanut puhekielen toiseksi, kuten esimerkiksi jatka katselua listalta.

Työskentelemme myös tämän ominaisuuden saamiseksi mahdollisimman monelle laitteelle. Laitteilla, joissa tarjoamme useita puhekieliä, on toistaiseksi käytössä elokuvien kielenä suomi. Katso alta lisätietoa laitteista, joille tuemme eri puhekieliä.

Tästä alhaalta voit nähdä millä laitteilla voi vaihtaa puhekieltä:

Android
Apple TV
Chromecast
Playstation 3 ja 4
iOS
PC
Samsung Smart TV 2012 – 2014
LG Smart TV
Android TV

Tulossa:
Samsung 2015-2016

Ajattelitko ottaa elokuvia offline-tilassa mukaan? Lue lisää täältä.