Valitse kuvanlaatu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella

Voit valita haluamasi kuvanlaadun  iPhonella ja iPadilla, Android-mobiililaitteilla ja tableteilla sekä tietokoneella. Muilla laitteilla kuvanlaatu määräytyy aina automaattisesti internetyhteytesi perusteella. Voit lukea lisää kuvanlaadusta sivulla Kuvanlaatu Viaplayssa.

Kuvanlaadun muuttaminen iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla

Kuvanlaadun muokkaaminen onnistuu sovellusasetuksista jonka löydät Profiili-kohdan alta, jossa voit asettaa ylärajan videon kuvanlaadulle.

Kuvanlaadun valitseminen tietokoneella

Voit valita jonkin tietyn kuvanlaadun kun olet aloittanut sisällön toistamisen valitsemalla ruudun oikeassa alakulmassa näkyvät kolme pistettä. Huomaathan että korkea kuvanlaatu vaatii nopeamman yhteyden ja jos yhteytesi ei ole riittävä, ilmenee toistossa bufferointia. Tällöin kannattaa vaihtaa laatu Automaattiseen tai valita matalampi kuvanlaatu.

Kuvanlaadun valitseminen ei ole mahdollista Safari-selaimella.