Voinko asettaa PIN-koodin osto- ja vuokraelokuville?

ostoesto

Kirjautumalla kotisivuillemme sisään, voit nyt asettaa PIN-koodin, joka aktivoituu kaikille Viaplay Storea tukeville laitteille. Voit ottaa toiminnon käyttöön viemällä hiiren nimesi päälle oikeassa yläkulmassa. Alaspäin avautuvasta valikosta valitset Tilin yhteenvedon ja sen jälkeen Lapsilukon. Tässä voit valita ikärajan tai estää ostoksen. Kaikki osto- ja vuokraelokuvat estetään myös silloin, jos olet valinnut ikärajan. Nyt voit luoda vapaavalintaisen koodin ja asettaa toivotun lapsilukon. Koodi pitää tämän jälkeen syöttää aina osto- ja vuokraelokuvien tilausvaiheen yhteydessä.

Jos olet jo aiemmin asettanut ikärajan, niin Ostoesto on automaattisesti aktivoituna riippumatta siitä minkä ikärajan olet valinnut. Ostolukon PIN-koodi on tällöin sama kuin aiemmin valitsemasi lapsilukon koodi.

Olemme huomanneet, että nuoremmat tykkäävät painella kaikkia hauskoja nappeja, jotka tulevat vastaan, etenkin kaukosäätimistä. Ostolukon myötä voit välttää epätoivottuja maksuja ja voimme varmistaa, että ostot vahvistaa ainoastaan aikuinen. Ostolukko pätee myös Pay-Per-View -tapahtumiin (kuten fighing -tapahtumat).

Oletko unohtanut PIN-koodin? Ei hätää, valitse vain Oletko unohtanut koodin? ja valitse uusi.