Viaplayn vinkkejä ja neuvoja vanhemmille

Olemme jututtaneet vanhempia ja ottaneet selvää, miten suoratoistopalvelun pitäisi huomioida lapsia. Meille on tärkeää, että vanhemmat voivat antaa lastensa käyttää Viaplayta turvallisin mielin. Lapsille tarkoitetun sisällön täytyy olla laadukasta, kasvatuksellista, sekä lapsen kehityksen mukaista.

Me Viaplayllä haluamme auttaa arjen rutiineissa. Ehkä muutkin kuin me, kaipaavat apua aamun kiireisissä aikatuluissa, kun aamiaisen pitäisi olla pöydässä puoli tuntia ennen rauhan laskeutumista auton takapenkille.

Tässä tulee muutama vinkki hyvästä ja sopivasta ohjelmatarjonnasta, sekä Viaplayn mukauttamisesta mobiililaitteissa ja tableteilla. Neuvomme myös, miten lapset löytävät oikean sisällön heti kättelyssä. Viesti kannattaa lukea loppuun asti.

Tutustu hienoihin ominaisuuksiin klikkaamalla alla olevia linkkejä:
Viaplay-sovelluksen omat älytoiminnot sinulle ja lapsillesi
Toimintoja Viaplayn sovelluksessa iPhonelle ja iPadille
Android-laitteiden toiminnot Viaplay-sovellukselle