Viaplay Storen vuokraelokuvat

Viaplay Storessa pääset käsiksi laajaan valikoimaan elokuvia, jotka eivät normaalisti tekijänoikeudellisista syistä löydy valikoimastamme. Ylläolevasta videosta saat lisätietoa Storen toiminnoista.

Näitä elokuvia voit katsella kun itse haluat ja ne maksavat 1,90€ – 4,90€ per elokuva. On myös hyvä pitää mielessä, että vahvistetun vuokrauksen jälkeen tulee elokuva olemaan katseltavissa 48 tunnin ajan. Näiden 48 tunnin aikana voit siis katoa elokuvan niin monta kertaa kun haluat!

Sinulla ei täydy olla pakettitilausta voidaksesi vuokrata elokuvia Viaplaystä – sinulla tulee siis ainoastaan olla Viaplay-käyttäjätili jolla voit vuokrata elokuvia juuri silloin kun itse haluat. Vuokraus veloitetaan suoraan luottokortiltasi. Jos sinulla on alennuskoodi, niin se tarvitsee käyttää ensin tietokoneen avulla. Lue lisää täältä.

Kun olet vahvistanut oston, alkaa elokuvan toisto välittömästi. Mikäli haluat katsoa elokuvan myöhemmin, klikkaa uudestaa kohdasta ”Vuokraa hintaan XX €” – sinua ei kuitenkaan tulla veloittamaan uudelleen ensimmäisten 48 tunnin aikana.

Jos käytät Applen laitteita sinun täytyy manuaalisesti lisätä elokuva suosikkeihin jotta se on katsottavissa, koska Viaplay Store ei ole saatavilla kyseisissä alustoissa.

Kuitit vuokraamistasi elokuvista löydät ollessasi sisäänkirjautuneena tietokoneella ja klikkaamalla nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa. Valitse tämän jälkeen kohta Tilin Yhteenveto. Seuraavalta sivulta löydät kohdan Ostot ja tilaukset, josta voit ladata kuittisi PDF-muodossa tietokoneellesi.