Viaplay-sovelluksen omat älytoiminnot sinulle ja lapsillesi

Valitse ”Lapsille” aloitussivuksi
Helpottaaksesi lasten pääsyä käsiksi lastenohjelmiin, voit laittaa lastenohjelmat aloitussivuksi laitteelle, jota lapsesi käyttävät eniten. Mene Asetukset-valikkoon tabletillasi tai älypuhelimellasi ja valitse aloitussivu, joka näytetään sovelluksen käynnistämisen yhteydessä.

IMG_0274

Lapsilukko Viaplay-sovelluksessa
Nelinumeroisen koodin avulla voit rajoittaa sisältöä, jota lapsesi pääsevät katselemaan. Asettaaksesi koodin käyttäjätilillesi mene osoitteeseen Viaplay.fi, seuraavaksi tilin yhteenveto ja sen jälkeen valitse lapsilukko. Valitse nelinumeroinen koodi ja valitse ikärajaksi 7, 12, 15 tai 18. Pin-koodi tulee syöttää joka kerta, kun ikärajan ylittäävää sisältöä yritetään katsella.

Tämän lisäksi voit kokeilla iOS- ja Android-laitteilla muutamaa kikkaa laitteiden omista asetuksista. Klikkaa tästä saadaksesi lisäneuvoja iPhonen/iPadin käyttämiselle ja tästä Android-laitteita varten.