Valioliiga Viaplaylle

Oikeudet ylettyvät aina kauteen 2018/2019 asti, joten Viaplay -asiakkaat pääsevät seuraamaan yhtä maailman viihdyttävimmistä urheiluliigoista useamman kauden ajan. Viikonloput ovat todellista jalkapallon juhlaa, kun näytämme otteluiden ohella myös studio-osuuksia, haastatteluja sekä analyyseja ja raportteja.

Voit katsoa otteluita valitsemallasi laitteella – lue lisää palvelumme kanssa tuetuista laitteista täältä.

Premier League