UFC Viaplayllä

Huhtikuun 22. päivä lanseerasimme Viaplay Fighting, johon sisältyy runsaasti kamppailu-urheilua. Lisätietoa aiheesta tulee myöhemmin. Lisää Fighting-paketista voit lukea TÄÄLTÄ – sieltä löytyy yleiskatsaus tuleviin tapahtumiin.

UFC näkyy kaikilla tukemillamme laitteilla, joista voit lukea lisää täältä: Lisää laitteistamme. Jos jäi tapahtuma väliin, niin näin saat mahdollisuuden katsella uusintoja 48 tunnin ajan tapahtuman jälkeen. Voit lukea lisää uusinnoistamme ja takaisinkelaamisesta täältä.

Näytämme aina aina pääkortit ja paikallisten ottelijoiden otteluita UFC-gaaloista. Se näytämmekö muut prelimit vaihtelee tapahtumasta toiseen. Pyrimme tulevaisuudessa näyttämään niin paljon kuin mahdollista. UFC päivittää aikataulun kotisivuilleen ennen otteluita. Näet sen täältä: http://www.ufc.com/schedule/event/

Jos sinulla ei ole vielä tilausta meiltä, niin voit klikata tästä lukeaksesi lisää siitä mitä kaikkea kuhunkin pakettiin kuuluu.

UFC new picture bank