Tietoa Viaplay -käyttäjätilistä

Käyttääksesi vuokraamopalveluamme tai ostaaksesi oikeudet Pay Per View- ottelun katseluun sinun täytyy luoda itsellesi Viaplay -käyttäjätili. Tämä tulee myös tarpeeseen, jos haluat katsella tarjoamiamme ilmaiskatselutapahtumia.

Käyttäjätililläsi voit kirjatua sisään palveluumme sillä laitteella, jolla haluat sisältöä katsoa. Lukeaksesi lisää palvelussamme tuetuista laitteista voit painaa tästä.

Käyttäjätilin luominen on täysin ilmaista. Jos haluat tilata tilinluomisen jälkeen jonkun tarjoamistamme paketeista, voit tehdä tämän tämän kirjauduttuasi sisään tilillesi kotisivuillamme käyttäen tietokonetta. Sisäänkirjautumiseen tarvitset rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen ja salasanan.

Jos haluat luoda käyttäjätilin ilman, että tilaat mitään paketeistamme – paina tästä.
Jos haluat tilata jonkun tarjoamistamme paketeista (Tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana, lopeta silloin kun haluat) – paina tästä.