Tarvitsen kuitin/tilausvahvistuksen

Löydät kuitin ostoksistasi menemällä kotisivuillemme viaplay.fi. Palveluun kirjautumisen jälkeen vie hiiri oikealle yläkulmaan nimesi päälle. Valitse Tilin yhteenveto ja klikkaa kohtaa Ostohistoria menusta vasemmalta, niin saat kuittisi pdf-tiedostona.

Jos tilauksestasi puuttuu kuitti, niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamma mielellämme asian kanssa. Klikkaa ”Ota yhteyttä meihin” ruudun alhaalta oikealta.

Kvitto FI