Tärkeää tietoa Viaplaysta Xbox 360:llä

Syyskuun 21. päivästä alkaen et voi enää käyttää Viaplay-sovellusta Xbox 360 -konsolilla, sillä meidän ei ole enää mahdollista päivittää tai ylläpitää Viaplay-sovellusta konsolilla. Tavoitteenamme on tarjota paras mahdollinen kokemus käyttäjillemme ja Viaplayn mutkaton toiminta laitteilla.

Viaplay toimii edelleen useilla sellaisilla alustoilla, jotka mahdollistavat ohjelmien katselemisen suurella näytöllä. Näitä ovat mm. Xbox OneSmart-TVAndroid TVApple TV ja Google Chromecast.

Nähdäksesi koko laitelistan, klikkaa tästä.