Viaplay ja Apple TV

Apple TV on nimennyt Viaplayn vuoden sovellukseksi 2016!

Tämän palkinnon myötä jatkamme älytoimintojen sekä värikkään viihteen toimittamista. Sovelluksen avulla pääset katsomaan suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia sekä nopeatempoisia urheilutapahtumia.

Alkuun pääset kun käynnistät Apple TV:n ja valitset sieltä Viaplay -sovelluksen. Mikäli et löydä Viaplay -sovellusta, voit lukea lisää artikkelista En löydä Viaplayta Apple TV:stäni.

Mikäli olet jo asiakkaamme, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja aloittaa katselu.

Mikäli sinulla ei ole tiliä, voit hankkia sen nettisivultamme tai suoraan Apple TV:n kautta valitsemalla laitteen asetuksista kohdan ”Luo tili”. Lisätietoa tilauksen tekemisestä Applen kautta löydät täältä.

Mikäli luot tilin AppleTV:n kautta, tulevat veloitukset menemään sinun AppleID:si kautta. Tämä tarkoittaa, että tilin hallinta ja muun muassa paketin vaihtaminen tulee myös tehdä iTunesin kautta. Voit lukea lisää AppleID:n hankinnasta ja liittämisestä iTunesiin täältä.

Jos haluat katsoa vuokra- tai osto elokuvaa Apple TV:ssä, sinun on ensin tilattava se toisella laitteella ja merkitä elokuva tähdellä, näin löydät sen myös Apple Tv:stä ”omat suosikit” otsikon alta.

Video alapuolella näyttää miten kirjautua sisään Viaplayhin Apple TV:llä.