Takaisinkelaus ja uusinnat

Jäikö eilinen urheilulähetys näkemättä ja haluaisit katsoa sen jälkikäteen?
Urheilulähetysten katselu onnistuu jälkikäteen seuraavilla laitteilla: PC- ja MAC -tietokoneet, Samsung Smart TV:llä, Android TV,  PS3:lla/PS4:llä, Apple TV:llä, Chromecastilla sekä Android ja iOS-mobiililaitteilla. Tapahtumat löytyvät urheilukalenteristamme ja ovat saatavilla 48 tuntia lähetysajankohdasta alkaen. Klikkaamalla ”Uusinta” pääset katsomaan haluamaasi tapahtumaa.

uusinta  uusinta 2

Takaisinkelaus
Jos katselet suoraa lähetystä, niin näin voit kelata tapahtuman lähetyksen alkuun. Tämä toiminto löytyy seuraavilta laitteilta:

Tietokone (PC/Mac)
Mobiililaitteet (tabletit/älypuhelimet, joissa on iOS/Android)
LG Smart TV*
Android TV
Xbox 360/Xbox One*
Apple TV

* Käytettäessä LG Smart TVXbox One ja Xbox 360 -pelikonsoleita poistuvat tapahtumat urheiluaikataulusta lähetysten päättyessä. Kyseisillä konsoleilla on käytössä kuitenkin takaisinkelausominaisuus, jonka avulla voit kelata lähetyksen takaisin alkuun ja  katsoa sen kokonaisuudessaan. Esimerkiksi siinä tapauksessa, jos et ehtinyt lähetyksen pariin heti alusta alkaen. On myös hyvä muistaa, että voit katsoa lähetyksen rauhassa loppuun mikäli avaat sen kesken lähetyksen ja aloitat katselun alusta. Jos kuitenkin suljet lähetyksen ja käynnistät sen uudelleen live-lähetyksen päätyttyä, ei katselu ole enää mahdollista. Urheilulähetykset poistuvat urheiluaikataulusta livelähetyksen päätyttyä, eivätkä ole enää katsottavissa tämän jälkeen.

NHL:n katsomiseen tarjoamme NHL.TV -palvelua, jonka avulla voit katsella kaikkia meneillään olevan kauden otteluita suorana tai jälkikääteen. Juuri silloin kun itse haluat! NHL.TV on tällä hetkellä käytettävissäsi PC:n ja Mac:n kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto, jos et pysty katsomaan lähetyksiä alkuperäisenä ajankohtana. Löytääksesi lisää tietoa NHL.TV:stä klikkaa tästä.