Sisäänkirjautuminen Xboxilla, Playstationilla, Apple TV:llä ja Älytelevisiolla

Olemme lanseeranneet uuden toiminnon Xbox ja Playstation -pelikonsoleille, Apple TV:lle sekä älytelevisioille. Tämä helpottaa ja nopeuttaa sisäänkirjautumista Viaplay-sovellukseen. Paina sovelluksen avattuasi punaista Kirjaudu -nappia, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa. Jos sinulla on Samsung tai LG Smart TV, pääset kirjautumaan sisään ensin painamalla ”Start”. Silloin ruutuun ilmestyy nelimerkkinen kertakäyttökoodi.

Sisäänkirjautuaksesi tilillesi laitteesi antaa sinulle nelinumeroisen koodin, joka tulee syöttää osoitteeseen viaplay.fi/activate. Voit käyttää koodin syöttöön tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. Jos et ole kirjautuneena sisälle tilillesi laitteella, jolla koodia syötät, avautuu eteesi kirjautumisikkuna. Lisää käyttäjätietosi ja laitteesi (Xbox, Playstation, Apple TV tai älytelevisio) kirjautuu tämän jälkeen automaattisesti sisään tilillesi. Kirjautumistietosi tallentuvat laitteellesi suoritettuasi toimenpiteen kerran.

imgpsh_fullsize (1)