Kirjaudu sisään Viaplayhin

Kun olet luonut käyttäjätilin Viaplayhin, voit kirjautua sisään muillekin laitteillesi. Voit käyttää tunnistautumiseen sähköpostia ja salasanaa tai vaihtoehtoisesti kirjautua sisään kertakäyttökoodin avulla. Kaikki kirjautumistavat eivät ole saatavilla kaikilla laitteilla, joten luethan lisää laitekohtaisista vaihtoehdoista alta.

Tietokone

Surffaa osoitteeseen viaplay.fi ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu. Syötä sähköpostiosoitteesi sekä valitsemasi salasana niille osoitettuihin kenttiin.

Puhelin/tabletti

Puhelimilla ja tableteilla tulee sinun ladata sovellus App/Google Play Storesta. Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteesi selä salasanasi avulla, valitse profiili ja aloita katselu!

Älytelevisiot, pelikonsolit, Apple TV ja digiboksi

Kaikilla älytelevisioilla (merkit ja mallit listattu täällä), pelikonsoleilla (Xbox One, Playstation 4) sekä Apple TV:llä että Elisa Viihde digiboksilla sisäänkirjautuminen onnistuu samalla tavalla sovelluksen kautta. Voit valita syöttää sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ruudulla näkyvän näppäimistön kautta tai kirjautua sisään kertakäyttökoodin avulla.