Seuraa NHL:ää sekä livenä että jälkikäteen

Näytämme kaikki kauden NHL -ottelut, ja pystyt katsomaan nämä halutessasi suorana tai jälkilähetyksenä. Katsoaksesi ottelun suorana voit mennä palvelumme urheiluosioon kotisivuillamme tai Viaplay -sovelluksessa ja valita haluamasi lähetyksen. Vaihtoehtoisesti voit katsoa haluamasi ottelun suorana myös NHL.com -palvelun avulla. Tätä kautta pääset käsiksi myös kaikkiin meneillään olevan kauden jo pelattuihin otteluihin.

NHL.com -palvelu toimii PC:llä sekä Mac:llä ja pääset käyttämään tätä menemällä kotisivuiltamme löytyvään urheiluosioon. Kyseisestä osiosta löydät kohdan Valitse kategoria, josta muiden urheilukategorioden lisäksi löydät NHL.TV -vaihtoehdon. Palvelun avulla pystyt joustavasti seuraamaan suosikkijoukkueesi otteita maailman parhaassa jääkiekkoliigassa!

Palvelussa pystyt valitsemaan joko koti- tai vierasjoukkueen lähetyksen.

Viaplay NHL

Voit myös halutessasi piilottaa otteluiden tulokset. Tämän pääset tekemään painamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää rattaan muotoista painiketta. Aseta kohta ”Hide scores from all games” aktiiviseksi ja paina lopuksi ”Save changes” vahvistaaksesi tehdyt muutokset.

Kugghjul , bocka i hide scores from all games

NHL.com/tv mahdollistaa myös useamman ottelun katsomisen samanaikaisesti. Kun olet käynnistänyt ottelun, löydät avautuvan soittimen oikeasta alakulmasta suorakulmion muotoisen painikkeen. Vie hiiri tämän yläpuolelle ja valitse haluamasi katselumuoto. Esimerkkikuvassa katselumuodoksi on valittu ruudun jako neljälle eri lähetykselle.

valmöjlighet fler matcher delad skämt 4 st

Mukavia hetkiä jääkiekon parissa!