Pay-Per-View -lähetykset Viaplaylla

Haluamme tarjota asiakkaillemme myös normaalista poikkeavaa ja erikoisempaa urheilusisältöä Pay-Per-View -lähetysten avulla. Tämä tarkoittaa, että maksat vain yksittäisen urheilutapahtuman katsomisesta. Pay-Per-View -tapahtumien ostamiseen et tarvitse aktiivista pakettitilausta.

PPV- tapahtuman katseluoikeudet pystyt ostamaan, olet sitten nykyinen asiakas tai täysin uusi käyttäjä palvelumme kanssa. Ostos ei sido sinua mihinkään tilaukseen, vaan pystyt tekemään sen täysin erillään muun sisältömme kanssa. Tapahtumien sisältö on riippuu itse urheilutapahtumasta ja saattaa vaihdella. Tietoa PPV -tapahtumista ja niiden hinnoista löydät tapahtumien omilta sivuilta, jotka päivitetään ohjelmakalenteriimme.

urheilu