Pay Per View: Brækhus vs Laurén

Lokakuun 21. päivä on aika Mikaela Laurénin sekä Cecilia Brækhusin kohdata jälleen. Viime kerralla Lauren hävisi teknisellä tyrmäyksellä ja nyt, seitsemän vuotta myöhemmin, on hän valmiimpana revanssiin kuin koskaan aiemmin.

Tapahtuma näytetään ainoastaan Pay-Per-View:nä (PPV). Mikäli ostat ottelun viimeistään lokakuun 20. päivä klo 23:59, maksat tapahtumasta 29.95€. Sen sijaan, lokakuun 21. päivästä lähtien maksaa tapahtuma 49.95€.

Ottelu on ostettavissa ainoastaan nettisivujemme kautta tietokoneella osoitteessa: https://viaplay.fi/ppv.

Lisää tietoa tapahtumasta tulee myöhemmin, päivitämme artikkelia tuolloin.