Päivitä Viaplay-sovellus Samsung Smart TV:ssa (vuosien 2013-2014 mallit)

Olemme hiljattain ottaneet käyttöön toiminnon, jonka avulla voi valita puhekielen tietyissä elokuvissa. Jotta pääset nauttimaan tästä vuosien 2013-2014 Samsungin Smart TV:lla, tulee Viaplay-sovellus päivittää manuaalisesti TV:ssasi.

Seuraavalta sivulta löytyy ohje, jonka avulla pääset tekemään toimenpiteen kullakin mallilla: https://viaplay.fi/update

Jos haluat lukea lisää useita puhekieliä mahdollistavasta toiminnosta, niin voit klikata tästä.