Ostettavat elokuvat Viaplayllä

Haluamme taata sinulle mahdollisuuden päästä katsomaan suosikkielokuviasi milloin tahansa Viaplayn avulla ja tämän kunniaksi lanseeraamme uuden jännittävän mahdollisuuden: Ostettavat elokuvat! Ostettuasi elokuvan, säilyy se Suosikit-kategoriassa, ja pääset katsomaan sen milloin tahansa – niin monta kertaa kuin haluat.* Tämän lisäksi voit hyödyntää offline-toimintoamme (iOS, Android), joka mahdollistaa elokuvan lataamisen katsottavaksi myös ilman internet-yhteyttä.

Viaplay Store on saatavilla aktiivisille tilaajille sekä myös käyttäjille, jotka haluavat käyttää ainoastaan Viaplay Storea elokuvien vuokraamiseen ja ostamiseen. Voit rekisteröidä käyttäjätunnuksen palveluumme helposti oston yhteydessä. Katsoaksesi elokuvan sinun tulee olla kirjautunut sisään palveluumme.

* Viaplay pidättää oikeuden lopettaa vanhentuneiden formaattien ja teknologioiden tukemisen; voit ladata tai striimata elokuvan koska haluat, mutta vain siihen laitteeseen, joka on yhteensopiva ja tuettu Viaplayn nykyisten prosessien ja protokollien kanssa.

Lue lisää Viaplay Storesta tästä.

Oliko tästä artikkelista apua?
5