Ominaisuudet tukemillamme laitteilla

Täältä näet mitkä ominaisuudet ovat tuettuina kullakin laitteella. Kuvan alapuolelta löytyy myös selvitys kustakin ominaisuudesta.

Live-lähetyksen kelaus
Jos haluat nähdä maalin uudelleen tai sinulta jäi käynnissä olevan tapahtuman alku väliin, niin sinulla on mahdollisuus nähdä lähetys kokonaan kelaamalla alkuun. Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.

Uusinta (48h)
Uusintatoiminnon avulla sinulla on mahdollisuus nähdä urheilulähetyksiämme jopa 48 tuntia jälkikäteen. Valitse haluamasi tapahtuma urheilukalenteristamme ja aloita katselu! Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.

Tekstityksen vaihto
Useimpien sarjojemme ja elokuviemme tekstityskieltä voi vaihtaa. Tämän ominaisuuden avulla voit vaihtaa kieltä tai laittaa tekstityksen pois päältä.

Offline-katselu
Android/iOS -mobiililaitteilla voit ladata useimpia sarjoistamme ja elokuvistamme offline-katselua varten. Lisätietoa saat klikkaamalla täältä: iOS, Android.

Store
Viaplay Storessa on tarjolla osto- ja vuokraelokuvia, joita ei oikeussyistä voi sisällyttää tilaajillemme katseltavissa olevaan tarjontaan. Vinkki: Merkitse elokuva suosikkeihisi, niin saat sen näkyviin laitteilla, joilla Store ei ole saatavilla.

Seuraava jakso alkaa automaattisesti
Useimmilla laitteilla tarjoamme automaattista toistoa sarjan seuraavan jakson osalta.

Vaihda puhekieltä
Useimman puhekielen avulla voit itse valita haluatko esimerkiksi katsoa elokuvan suomeksi tai englanniksi. Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.