Ominaisuudet tukemillamme laitteilla

Täältä näet mitkä ominaisuudet ovat tuettuina kullakin laitteella. Kuvan alapuolelta löytyy myös selvitys kustakin ominaisuudesta.

Live-lähetysten kelaus

Jos haluat nähdä maalin uudelleen tai ottelun alku jäi näkemättä, voit osalla laitteistamme takaisinkelata jo käynnissä olevaa lähetystä. Huom! Lähetystä voi kelata takaisin korkeintaan 4 tuntia. Mikäli lähetyksen alusta on kulunut enemmän, voit katsoa ottelun alusta kun se on saatavilla jälkilähetyksenä. Lue lisää alta (Uusinta (48h)).

Uusinta (48h)

Jälkilähetys-toiminnon avulla sinulla on mahdollisuus nähdä urheilulähetyksiämme jopa 48 tuntia jälkikäteen. Valitse haluamasi tapahtuma urheilukalenteristamme ja aloita katselu. Lähetykset ovat aloitettavissa 48 tuntia alkuperäisen alkamisajan jälkeen, jonka jälkeen ne katoavat kalenterista.

Huomioithan kuitenkin että esim. osa Valioliigan lähetyksistä näkyy ainoastaan uusintana ja julkaistaan sivuille samana iltana.

Tekstitysten vaihto

Kaikkien ohjelmiemme tekstityskieltä voi vaihtaa saatavilla olevien kielten välillä. Huomioithan, ettei kaikissa ohjelmissa kuten esim. urheilulähetyksissä/-dokumenteissa välttämättä ole tekstitystä lainkaan.

Chromecastilla tekstityskieltä ei voi vaihtaa laitteesi ollessa yhdistettynä Chromecastiin. Katkaise yhteys, vaihda kieltä ja yhdistä Chromecast uudelleen.

Offline-katselu

Voit ladata suurimman osan elokuvista ja sarjoista offline-tilaan mobiililaitteellasi (puhelin/tabletti). Ohjelmat, joita lataat laitteellesi tallentuu puhelimen sisäiseen muistiin eikä niitä ole mahdollista siirtää ulkoiselle muistille, kuten muistikortille. Lue lisää offline-tilasta täältä.

Vuokraa & osta

Vuokraa & osta -kategoriasta voit sekä vuokrata että ostaa elokuvia, jotka eivät välttämättä sisälly kuukausitilaukseen. Vuokraelokuvat ovat katsottavissa 48h oston vahvistamisesta kun taas ostoelokuvat pysyvät käyttäjätililläsi niin kauan kuin se on olemassa.

Löydät ostamasi elokuvat käyttäjätililtäsi kohdasta Ostetut elokuvat.

Automaattinen jakson vaihto

Automaattinen jakson vaihto on saatavilla lähes tulkoon kaikilla tukemillamme laitteilla. Tämän myötä, sarjojen kohdalla seuraava jakso alkaa automaattisesti edellisen päätyttyä.

Voit ottaa ominaisuuden käyttöön tai pois käytöstä käyttäjätilisi eri profiileille menemällä verkkosivuillamme kohtaan Muokkaa profiilia > valitse profiili jota haluat muokata > valitse haluatko että toiminto on käytössä sillä profiililla. Valitsemasi asetus pätee kaikilla käyttämilläsi laitteilla joilla tämä toiminto on saatavilla.

Puhekielen vaihto

Useimman lastenelokuvan kohdalla voit vaihtaa puhuttua kieltä tekstitysten tavoin. Mikäli laitteellasi ei ole ominaisuutta saatavilla, on suomen kieli automaattisesti valittuna.

Chromecastilla puhekieltä ei voi vaihtaa laitteesi ollessa yhdistettynä Chromecastiin. Katkaise yhteys, vaihda kieltä ja yhdistä Chromecast uudelleen.