Merkitse omiin suosikkeihisi elokuvia, sarjoja ja tapahtumia

Voit lisätä haluamiasi Viaplayn elokuvia, sarjoja tai urheilutapahtumia suosikkit listallesi. Tämän ansiosta löydät lisäämäsi sisällön helposti kaikilla laitteilla kohdasta Omat suosikit.

Sisällön lisääminen suosikkilistalle on helppoa! Teet tämän painamalla pientä tähtipainiketta sarjan, elokuvan tai urheilulähetyksen omalla sivulla.

Urheilulähetysten kohdalla käytössä on myös muistutustoiminto, joka muistuttaa suosikiksi merkkaamastasi ottelusta viisi minuuttia ennen sen alkamisajankohtaa. Toiminto on käytössä mobiililaitteilla ja vaatii, että Viaplay-sovelluksen ilmoitukset ovat sallittuina.

Viaplay Store ei ole saatavilla tällä hetkellä kaikilla laittella (esim. iPhone, iPad tai Apple TV). Saadaksesi vuokratun tai ostetun sisällön (esim. vuokra- tai ostoelokuva, Pay Per View-urheilutapahtuma) näkyviin edellä mainituilla laitteilla, sinun tulee toimia seuraavasti: suorita vuokraus tai osto Viaplay Storen kanssa tuetulla laitteella ja lisää se tämän jälkeen suosikit listallesi painamalla tähtipainiketta. Lisätietoa Viaplay Storen kanssa tuetuista laitteista löydät painamalla tästä.