Olen unohtanut salasanani, kuinka minun tulee toimia?

Mikäli unohdat salasanasi voit helposti tilata uuden kotisivultamme viaplay.fi. Siirry hiirellä kohtaan Kirjaudu sivun oikeassa yläreunassa ja valitse Oletko unohtanut salasanasi?

Capture fi

Seuraavalla sivulla täytät sähköpostiosoitteesi joka on kytkettynä käyttäjääsi ja valitset Lähetä vahvistus sähköpostitse.

password fi

Avaa sähköpostisi ja etsi tilaamasi sähköposti. Sähköposti lähetetään osoitteesta noreply@viaplay.fi ja sen tulisiä ilmestyä sähköpostiisi muutaman minuutin sisällä, mikäli et löydä sähköpostia tarkistathan ettei se ole joutunut roskapostiin. Avaa saamasi sähköpostiviesti ja klikkaa kohtaa Vaihda salasana. Seuraavalla sivulla voit valita uuden salanan, täytä haluamasi salasana molempiin kenttiin ja valitse Muuta salasana vahvistaaksesi muutoksen. On myös hyvä pitää mielessä, että uuden salasanasi tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä.

Nyt voit kirjautua sisään uudella salasanallasi!